Bars & Clubs , Εστιατόρια

4 καλοκαιρινοί χώροι της Κύπρου που ξεχωρίζουν για την αισθητική και το μενού τους

Από τη foodie Μαρία Φάντη

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2024

Κάθε καλοκαίρι όλοι μας προσπαθούμε να αράξουμε σε στέκια με όμορφο vibe, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά και σίγουρα πολύ καλές γεύσεις. Από την Πάφο μέχρι τη Λάρνακα, ξεχωρίσαμε 4 χώρους που σίγουρα εντυπωσιάζουν για την ατμόσφαιρά τους, αλλά και για τα δυνατά τους κοκτέιλ και τα νόστιμα πιάτα τους.

Antasia Beach Club

Σε μία από τις πιο ωραίες αμμώδεις παραλίας της Κάτω Πάφου, το Antasia είναι ένας χώρος που λατρεύω τα τελευταία χρόνια. Το μινιμαλιστικό ύφος, η διακόσμηση που παίζει με τις γήινες, λευκές αποχρώσεις και του μπλε της θάλασσας, καθιστούν το Antasia ένα από τα αγαπημένα μου "place to be" για καλοκαιρινές εξόδους. Είτε βράδυ χαλαρά για ένα ποτάκι στο όμορφο μπαρ του, που έχει σήμα κατατεθέν του κτιρίου τη γυριστή σκάλα, είτε χαλαρά για μπάνιο και κοκτέιλ, είτε για να απολαύσω τις νόστιμες ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις του, που συνδυάζονται περίτεχνα με διαφορετικά συστατικά, βότανα και μπαχαρικά, το Antasia αποτελεί αρχιτεκτονικό κόσμημα αλλά και γαστρονομικό προορισμό που δεν θα σε απογοητεύσει.

Columbia Sun

Το Columbia Sun το πρωτογνωρίσαμε περίπου πριν ένα χρόνο. Ο χώρος βρίσκεται πάνω στο κύμα της ακτής Lady’s Mile και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί κάθε γούστο και προτίμηση, αφού διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για οικογένειες με παιδιά, όπως και για adults-only επισκέψεις, ιδανικές για παρέες και ζευγάρια, επισκέπτες που αναζητούν μια χαλαρή μέρα στην παραλία είτε επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν το δείπνο τους. Η όμορφα σχεδιασμένη είσοδος σας επιτρέπει να βυθιστείτε στη φύση και να χαλαρώσετε, ενώ ο ανοιχτός χώρος lounge μπροστά του, είναι ειδικά σχεδιασμένος για έναν γρήγορο καφέ, ποτό ή σνακ ενώ απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

THĒTA Mediterranean

Καταρχάς, η τοποθεσία είναι μαγευτική, με τη θάλασσα να σμίγει με τον ουρανό και δίπλα τον εμβληματικό Φάρο στα Περβόλια Λάρνακας. Έπειτα, το μαγευτικό εξωτερικό σκηνικό του χώρου συνδυάζει γήινα χρώματα, ψάθες, ξύλινα έπιπλα και πράσινες πινελιές από τα φυτά, που συμπληρώνουν το όλο περιβάλλον και αποπνέουν κοσμοπολιτικό αέρα που σε κάνει να θες να μείνεις εκεί όλη μέρα. Αν και ο εσωτερικός χώρος είναι επίσης αρκετά περιποιημένος, βαδίζοντας στα ίδια διακοσμητικά χρώματα με το ξύλο να πρωταγωνιστεί, ωστόσο εμένα προσωπικά με κερδίζει η εξωτερική πλευρά του μαγαζιού. Το μενού βαδίζει στα μεσογειακά μονοπάτια όπως του αρμόζει, με έμφαση στα θαλασσινά πιάτα που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο. Το μενού έχει επιμεληθεί ο γνωστός Έλληνας σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου.

Serena Beach Restaurant

Επίσης ένας χώρος που παίζει αρκετά με το ξύλο, με υπέροχη θέα και σκίαση κάτω από τα δέντρα, σε ένα πράσινο ωραίο περιβάλλον με πορτοκαλί πινελιές, σου προσφέρει ατμόσφαιρα τροπικού νησιού, με τη "δυνατή" μουσική και τα καλοφτιαγμένα πιάτα και ποτά να ολοκληρώνουν την εμπειρία! Το μενού ξεκινά από το πρωί με πρωινό και brunch, σάντουιτς, ζυμαρικά και ελαφριά γεύματα για το μεσημέρι, ενώ για το δείπνο μπορείτε να βρείτε νόστιμες επιλογές σε steak αλλά και θαλασσινά.

ΠΗΓΗ: My Place

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close